Kijkavond op afspraak mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Over ATN Benelux

ATN Benelux. De leverancier voor al uw ATN producten. Wij geven advies en service op maat. Ons specialisme ligt bij de producten van ATN Corporation, een toonaangevende producent en ontwikkelaar van Smart HD optiekwarmtebeeld- en nachtzichtapparatuur. In twee decennia heeft ATN Corporation een bedrijf opgebouwd dat gericht is op kwaliteit, innovatie en het leveren van waardevolle producten aan haar klanten.

Voor vragen of opmerkingen over onze producten of dienstverlening kan onze FAQ-pagina geraadpleegd worden. Uiteraard staat ons team u graag direct te woord of is het mogelijk het contactformulier op onze website in te vullen.

 • Bram van Dijke

  Directeur

  Bram van Dijke is de drijvende kracht achter ATN Benelux en besteed zijn vrije tijd onder andere aan beheer en schadebestrijding.

  Bram van Dijke
 • Toon van Dijke

  Sales

  Toon van Dijke is voormalig meervoudig nationaal kampioen in de schietsport en heeft jarenlange ervaring in wildbeheer, jacht en schadebestrijding.

  Toon van Dijke

Van Dyke International

ATN Benelux is onderdeel van Van Dyke International (VDI). VDI levert onder de naam 365 Optics ook warmtebeeld en nachtzichtapparatuur van diverse andere merken zoals Lahoux Optics, Flir en Guide.

Bekijk de website van 365 Optics >>