Kijkavond op afspraak mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Verzenden en retouren

De verzending van je bestelling

Bestellingen worden in het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling verzonden via PostNL indien de bestelde producten op voorraad zijn. Indien er verzendkosten in rekening worden gebracht door ATN Benelux, zijn deze kenbaar gemaakt tijdens het bestelproces.

ATN Benelux zal er zorg voor dragen dat je bestelling deugdelijk verpakt wordt, zodat de producten goed beschermd zijn tijdens de verzending. ATN Benelux kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zaken die mis gaan tijdens de verzending.

Retouren

Na elke bestelling heb je het recht om binnen 14 dagen de bestelling of een deel daarvan te annuleren of te retourneren. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Wanneer je een artikel terug wilt sturen, geef dit dan per e-mail aan via info@atnbenelux.com of neem telefonisch contact met ons op via het nummer +31(0)644880888.

De kosten van de retourzending dien je zelf te betalen. Deze kosten kun je echter vergoed krijgen wanneer je met Paypal betaald.